Logo
De beste datingsites van België 2022
Flirtcontacten
Laatste update: 04/2022

Flirtcontacten

Flirten, daten en veel meer

Algemene Indruk: 3

Flirtcontacten 2022

Singles die graag nieuwe mensen willen ontmoeten of die gewoon een leuke date willen hebben, kunnen Flirtcontacten uitproberen. Of je nu gewoon online wilt flirten, van een relaxte date wilt genieten of iets meer dan dat zoekt, dan zitten er hier zeker mensen tussen die je wensen kunnen vervullen!

Wat ook erg handig is; de profielen worden hier geverifieerd om fraude te voorkomen.

Flirtcontacten review: Functies voor flirten!

Volgens onze review is Flirtcontacten, zoals de naam al zegt, een plek om te flirten en er worden veel gelegenheden aangeboden om dit inderdaad met andere singles waar te maken. Er bestaan verschillende functies, zoals “kusjes” sturen, “Sexy Slot Machine” en virtuele kado's sturen. Ze vallen allemaal onder de categorie “Flirt Powers”.

De Highlight Bar zet je profiel in de Spotlight, waardoor je meer bezoekers kunt aantrekken. Je verschijnt dan vaker op het scherm van de andere leden. De Sexy Slot Machine heeft dezelfde functie, dus er zijn genoeg gelegenheden om jezelf zichtbaar te maken en op te vallen!

Een andere interessante functie is het “Ik ben ook Horny!” knopje. Dus je kan andere leden een seintje geven wat je bedoelingen zijn. Dan is het waarschijnlijk niet meer nodig om een uitvoerig bericht te schrijven naar de leden die je leuk vindt (hoewel we dat wel aanraden!). Waarschuwing: om van deze functie gebruik te kunnen maken, heb je een profielfoto nodig!

Nog iets: Er zweven waarschijnlijk Online Cupids rond bij Flirtcontacten, dus wees op de hoede van deze nepprofielen!

Flirtcontacten gratis

Je kunt enkele dingen gratis doen bij Flirtcontacten; je kunt je gratis inschrijven en andere leden opzoeken en hun profielen bekijken. Je kunt ook de profielen van leden in je lijst van “favorieten” toevoegen om ze te kunnen volgen. Voor veel andere functies echter (zoals voor communicatie en berichten sturen) zal je “Coins” moeten aanschaffen.

Flirtcontacten Prijs

Flirtcontacten - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, een profiel aanmaken en foto’s uploaden zijn allemaal gratis (ook mensen toevoegen aan je lijst met “favorieten”).
  • Als je onbeperkt wilt communiceren en gebruik wilt maken van meer functies, dan is het nodig om een lidmaatschap te nemen vanaf 29,90 euro per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Flirtcontacten

Flirten, daten en veel meer

Testresultaat:

Flirtcontacten laatst getest April 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!