Logo
De beste datingsites van België 2022
Pepper
Laatste update: 04/2022

Pepper

Vind ook je grote liefde op Pepper

Algemene Indruk: 4.5

Pepper 2022

Het dating platform bekend als Pepper is in 2011 opgestart en het concept er achter is vrij eenvoudig; in plaats van lange profiel beschrijvingen toon je je interesses in de vorm van een foto collage. Op het moment staan er meer dan 10.000 leden ingeschreven in België. 80% van de leden zijn tussen de 25 en 45 jaar. Dus het ziet ernaar uit dat een date op Pepper scoren niet moeilijk zal zijn!

Review: Pepper inloggen

Bij Pepper inloggen neemt wat tijd in beslag, in het algemeen een paar minuutjes. Volgens onze review is het registratie proces wat ongebruikelijk. Je vult de standaard gegevens in (naam, leeftijd, locatie, etc.) en stelt je zoekfilter in (hoewel je dit op een latere tijd kunt veranderen). Je moet dan tenminste 5 foto’s (van Youtube, het internet of je eigen computer) uploaden. Deze foto’s moeten je persoonlijkheid, interesses en andere dingen over jezelf weergeven. Bijvoorbeeld, als je van muziek houdt, kan je een foto uploaden dat te maken heeft met muziek en je kan er een beschrijving bij zetten!

Functies voor dating op Pepper: Onze ervaringen

Om het dating proces te starten zijn, volgens onze ervaringen, de vele functies van Pepper niet anders dan die van de andere datingsites. Je kunt berichten lezen en sturen en zoeken naar andere leden op basis van verschillende eigenschappen (ze zijn allemaal te vinden op de zoekfilters). De profielen bestuderen is ook erg interessant, aangezien er veel beelden zijn die je helpen om een goede indruk te krijgen van de singles en hun interesses. 

Je kunt ook intern e-mails sturen en ze hebben een chat service. Je kunt ook een persoonlijkheidstest maken waarmee je met andere leden gematcht wordt op basis van interesses en persoonlijkheid (deze test neemt niet veel tijd in beslag!). Er is ook een pagina waar je kunt zien met wie je een match vormt.

Pepper gratis

Volgens onze review is de registratie bij Pepper gratis. Je kunt ook zoeken naar andere leden en je zoekinstellingen naar wens veranderen. Maar om een echte date te hebben is het nodig om voor een “Full Membership” te betalen. Je mag dan berichten lezen en schrijven en je kunt chatten. Behalve de mogelijkheid om te communiceren kan je in dit geval ook gebruik maken van meer geavanceerde zoek opties.

Pepper Prijs

Pepper - Kosten en vergoedingen:

  • Profiel aanmaken, foto’s uploaden en naar andere leden zoeken zijn allemaal gratis.
  • Om een “Full Member” te worden en te communiceren begint het lidmaatschap vanaf €8,50 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Pepper

Vind ook je grote liefde op Pepper

Testresultaat:

Pepper laatst getest April 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!