Logo
De beste datingsites van België 2021
e-matching
Laatste update: 11/2021

e-matching

Dating hoger opgeleiden

Algemene Indruk: 3.5

e-matching 2021

E-matching.be beweert een van de oudste datingsites in België te zijn en is al sinds 1998 aanwezig. De singles hier zijn voornamelijk universiteit afgestudeerden en studenten. Je kunt hier van verschillende soorten dating genieten, maar de meeste leden zijn hier voornamelijk op zoek naar een duurzame lange-termijn relatie (tenminste, dat is wat het platform beweert) met tussen de grofweg 5.000 leden.

Vanaf het begin: e-matching inloggen

Bij e-matching inloggen duurt niet lang. Er zijn maar een paar zaken om in te vullen en bij de keuze van geslacht kan je naast het geslacht aantikken waarnaar je op zoek bent. In dit opzicht is dit platform erg open voor mensen van alle seksualiteiten (hoewel, zover wij het hebben gezien, er geen optie is voor degenen die voor beide geslachten een voorkeur hebben).

Onze ervaringen bij e-matching

De profielen bij e-matching worden handmatig geverifieerd, daarom is het niet mogelijk om de site in het begin te gebruiken, wat een beetje vervelend kan zijn, maar op de lange termijn zorgt dit voor een betere ervaring  bij e-matching. Nieuwe profielen worden op de home pagina getoond, dus je wordt steeds voorzien van singles die je kunt bekijken.

In de dating tips sectie vind je een blog met advies die je kunt volgen. Wat erg interessant is, is dat je een review van je gedrag op het platform kunt ontvangen en er feedback gegeven wordt over hoe je moet handelen om contact te krijgen.

De communicatie: e-matching contact

Bij e-matching mag je drie keer gratis een bericht sturen als je je voor het eerst registreert bij de site. Dit is een aangename manier om het balletje te laten rollen. Zelfs als je een gratis lid blijft, kan je op de berichten van premium leden reageren wanneer ze op e-matching contact  met je opnemen. Bovendien, de klantenservice is erg toegankelijk en is 7 dagen per week beschikbaar via e-mail en telefoonnummer die je kunt bellen. E-mail is mogelijk van 9.00 tot 22.30 en je kunt dagelijks van 10.00 tot 16.00 bellen.

e-matching prijzen

De prijzen  bij e-matching zijn verdeeld in verschillende betaalplannen. De beste optie is het 9-maanden lidmaatschap, aangezien het uiteindelijk goedkoper is. Echter, je kunt ook kiezen voor een 6-maanden, 3-maanden en 1-maand lidmaatschap ervan afhangend hoeveel geluk je bij e-matching hebt!

e-matching Prijs

e-matching - Kosten en vergoedingen:

  • Gratis inschrijven
  • Voor een volledige communicatie beginnen de lidmaatschap prijzen vanaf €19,95.

Review samenvatting

Korte feiten over e-matching

Dating hoger opgeleiden

Testresultaat:

e-matching laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!