Logo
De beste datingsites van België 2022
50plusrelatie
Laatste update: 06/2022

50plusrelatie

De datingsite voor 50 plus in België & Nederland

Algemene Indruk: 4.5

50plusrelatie 2022

50PlusRelatie.be is een datingsite gericht op singles boven de 50 in België. Ze zijn al sinds 2007 aanwezig op het internet waar de meeste leden op zoek zijn naar een serieuze relatie of tenminste gezelschap. Er staan ongeveer 85.000 leden geregistreerd in België. 

Review: Onze 50plusrelatie ervaringen en andere kenmerken

Volgens onze ervaringen, heeft 50plusrelatie enkele goede functies waardoor het zeer veilig is. Het registratie proces is snel, hoewel het een beetje tijd in beslag neemt voordat ze je profiel goedkeuren. Andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie zullen daarom snel begrijpen dat de andere leden dezelfde bedoelingen hebben. Uiteraard zijn er ook leden die gewoon een nieuw iemand willen leren kennen en wellicht om te bekijken hoe alles verder loopt!

Als je eenmaal op de site bent, kan je beginnen met de kennismaking van leden met behulp van de volgende functies:

  • De foto muur bekijken: Je bekijkt de foto’s van andere profielen. Je kunt op de foto’s klikken die je leuk vindt om te bekijken of de ander wel een geschikte match is. Er zijn veel foto’s te vinden, dus je kan veel plezier beleven tijdens je zoektocht.
  • Zien wie je heeft bezocht: Zelfs als ze je geen bericht sturen, kan je een oogje op ze houden en misschien later een bericht naar ze toe sturen. 
  • Op de hoogte gebracht worden van nieuwe profielen: Als je nog steeds niemand gevonden hebt, dan kan je altijd de lijst met de nieuwste leden bekijken.

In het algemeen laat de review ons zien dat de functies van 50plusrelatie.be vrij eenvoudig zijn, maar er is genoeg informatie op de profielen om te begrijpen hoe iemand in elkaar steekt. Bovendien kun je enkele profielen als “favoriet” lijsten zodat je ze later een bericht kunt sturen.

Is 50plusrelatie.be gratis?

Een lidmaatschap aanvragen is op 50plusrelatie gratis en je mag eerst een kijkje nemen voordat je beslist om over te gaan naar een betaald lidmaatschap. In dat geval mag je onbeperkt berichten verzenden en ontvangen, genieten van de status als “geverifieerde lid” (wat betekent dat je meer bezoekers op je profiel zult krijgen) en je mag gebruik maken van alle functies.

50plusrelatie Prijs

50plusrelatie - Kosten en vergoedingen:

  • Je kan gratis registreren op 50plusrelatie.be.
  • Als je onbeperkt van alle functies gebruik wilt maken, dan begint het lidmaatschap vanaf €7,50 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over 50plusrelatie

De datingsite voor 50 plus in België & Nederland

Testresultaat:

50plusrelatie laatst getest June 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!