Logo
De beste datingsites van België 2021
Alt.com
Laatste update: 11/2021

Alt.com

Site voor BDSM dating, Fetisj en Kinky

Algemene Indruk: 5

Alt.com 2021

Wij kunnen met open hart melden dat ALT.com, eigendom van het internationaal erkende FriendFinder Networks Inc., een van de ultieme sites is op het gebied van fetisj dating in België. Voor zowel singles en koppels, die specifieke interesses hebben, kan ALT je helpen om met anderen in contact te komen die dezelfde verlangens hebben als jij. Of je nu een voorkeur hebt voor swingers, BDSM, bondage of enig ander soort fetisj en sexdating, dan zal je zeker iemand tussen de miljoenen leden vinden.

Gemiddeld verschijnen er dagelijks ongeveer 1.200.000 leden online. Opgericht in 1996 is het duidelijk dat ALT.com een leider is in fetisj dating voor een langere periode. Er is geen enkele twijfel dat je hier iemand zult vinden, wat je kinks ook mogen zijn. 

Onze review: ALT.com login en functies

Volgens onze review, als je bij ALT.com inlogt, mag je kiezen of je je als man, vrouw of zelfs als koppel voordoet. Dit hangt er vanaf naar wat je op zoek bent. Er zijn ook blogs te vinden die door de andere leden zijn geschreven, dus je kunt de ervaringen van anderen over deze site lezen. Er bestaan een groot aantal andere functies op ALT.com; berichten sturen, chatten en webcams zijn allemaal beschikbaar op deze fetisj site.

Het is ook mogelijk om de video’s van andere leden te bekijken. Er bestaat een interessante optie om je profiel te verfraaien of om ermee te pronken. De ‘bling’ opties, die kleine virtuele badges zijn, kunnen gebruikt worden om je persoonlijkheid te tonen.

…premium leden kunnen ook gebruik maken van een rond-de-klok telefonische ondersteuning.

Is ALT.com gratis?

Bij het inschrijven hebben singles en koppels de optie om voor een ALT.com gratis lidmaatschap of een betaalde Silver of Gold lidmaatschap te kiezen. Silver en Gold lidmaatschappen bieden betere functies op je account. Gold leden kunnen anderen bekijken en contact met ze opnemen, verschijnen in de top van zoekopdrachten en hebben een volledige toegang tot groepen en video’s en hebben een telefonische support. Silver leden hebben meer beperkingen, hoewel ze wel contact met anderen kunnen maken, anderen mogen bezichtigen en ook van de ALT.com klantenservice kunnen genieten.

Kosten bij ALT.com

Als gratis lid bij Alt.com kunnen singles rondkijken en de eerste ervaringen beleven met het BDSM en fetisj portaal. Echter, houd er rekening mee dat je kansen om iemand te vinden voor erotische spelletjes veel hoger zijn als je beslist om te betalen. Er zijn een heleboel gratis leden op Alt.com te vinden, maar degenen die betalen kunnen ook andere leden contacteren en zullen daarom veel meer krijgen voor de kosten die ze hebben gemaakt.

Alt.com Prijs

Alt.com - Kosten en vergoedingen:

  • Je kunt gratis een profiel aanmaken en zoeken.
  • Het volledige lidmaatschap met toegang tot alle functies begint vanaf €8,95/maand.

 

Review samenvatting

Korte feiten over Alt.com

Site voor BDSM dating, Fetisj en Kinky

Testresultaat:

Alt.com laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!