Logo
De beste datingsites van België 2022
Opzoeknaarjou.nl
Laatste update: 06/2022

Opzoeknaarjou.nl

De leukste christelijke datingsite van België

Algemene Indruk: 3.5

Opzoeknaarjou.nl 2022

Opzoeknaarjou is voornamelijk een Christelijke datingsite, maar biedt singles tevens de kans aan om nieuwe vrienden of gezelschap voor diverse activiteiten te vinden. Ongeveer 20.000 mensen hebben zich al aangemeld, dus blijkbaar is het ledenbestand aan het groeien. Ze opereren al vanaf 2004.

Opzoeknaarjou review: Start met inloggen

Tijdens onze review kwamen we erachter dat men op het platform alle apparaten kan gebruiken (laptop, mobiel, etc.). Na het invoeren van je Opzoeknaarjou.nl inlog gegevens is het nodig om een wat lastige vragenlijst in te vullen, zoals wat is je lengte, leeftijd en voorkeuren, en wat je religieuze opvattingen zijn (je hoeft niet alles in detail in te vullen, maar je moet wel alle velden invullen). Hierna is het vrij gemakkelijk om te beginnen met zoeken en gebruik te maken van alle andere functies…

Opzoeknaarjou is een datingsite die zich voornamelijk richt op specifieke mensen en hun behoeftes/verlangens. Er wordt met name rekening gehouden met de spirituele opvattingen van singles, dus dit is iets waar je je bewust van moet zijn. Uiteraard begrijpen ze heel goed dat deze opvattingen een belangrijk rol in het leven van deze singles spelen en daarom spelen ze ook erop in en kunnen ze je een goede match aanbieden!

Ervaringen: Functies op Opzoeknaarjou.nl

Een heel interessante manier om nieuwe mensen te ontmoeten is de activiteiten functie. Daar kan je evenementen organiseren (ontmoetingen voor een drankje, discussies, etc.…) en andere leden uitnodigen om te komen. Met opties zoals deze komt Opzoeknaarjou niet alleen mensen tegemoet die een serieuze relatie willen. Je kan hier ook gewoon nieuwe contacten maken en leuke ervaringen ondervinden.

Voor de singles die op zoek zijn naar een romantische relatie, is er ook een “matches” sectie die je leden toont met dezelfde interesses als jij gebaseerd op de informatie van jullie profielen. Dit kan best handig zijn, maar het beste is ze een bericht te sturen om te begrijpen of jullie ook werkelijk een match vormen! Je kan ook profielen op een lijst van favorieten zetten, zodat je je vrienden en potentiele dates kunt volgen.

Opzoeknaarjou.nl Prijs

Opzoeknaarjou.nl - Kosten en vergoedingen:

  • Een activiteit creëren, standaard berichten sturen en de profielfoto bekijken zijn allemaal gratis.
  • Als je apart wilt chatten of gebruik wilt maken van diverse functies, zoals alle foto’s en video’s bekijken en zien wie je profiel heeft bezocht, begint het lidmaatschap vanaf €3,29 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Opzoeknaarjou.nl

De leukste christelijke datingsite van België

Testresultaat:

Opzoeknaarjou.nl laatst getest June 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!