Logo
De beste datingsites van België 2022
Datebord
Laatste update: 06/2022

Datebord

dating advertentie prikbord

Algemene Indruk: 4

Datebord 2022

Datebord.nl is een contactadvertenties site die zich richt op België en België. Onderdeel van Didio Internet BV is het een plek voor singles waar ze advertenties kunnen plaatsen. Het is deel van een grotere initiatief om internetdiensten in België en België te ontwikkelen. Gemiddeld staan er ongeveer 400 leden geregistreerd.

Datebord review: Hoe werkt het?

Volgens onze review is het concept van Datebord vrij eenvoudig: je zet een account op, schrijft een advertentie over jezelf en waarnaar je op zoek bent (liefde, relatie, een gewone date, etc.). Andere singles lezen vervolgens deze informatie en sturen een bericht naar je toe. Kortom, zo simpel is het. Je kunt ook foto’s uploaden (eigenlijk niet veel) om andere leden een beter idee te geven over hoe je eruit ziet (iets dat we altijd adviseren om te doen!).

Behalve dat je dating advertenties kunt plaatsen, bestaat er ook een lijst met nieuwe profielen die je kunt bekijken. Dus hoewel er op het moment niet veel mensen op staan, kan je nog steeds een oogje in het zeil houden en afwachten hoe het verder gaat lopen. Een andere beschikbare functie is om advertenties op te slaan, dus je hoeft niet gelijk een bericht te sturen naar iemand die je leuk vindt!

Is Datebord.nl gratis?

Sommige diensten op Datebord zijn gratis: een account opzetten en een advertentie plaatsen zijn gratis. Voor het sturen van berichten moet je echter credits kopen (hoewel je soms ook deze credits kunt verdienen door hun Facebook pagina te liken). In het algemeen is het platform vrij toegankelijk en je wordt niet verplicht om voor een lidmaatschap te betalen wat erg handig is voor degenen die niet heel lang van een datingsite gebruik willen maken.

De dienst is heel eenvoudig en daarom heeft Datebord.nl niet veel functies. Dankzij de credits is het echter efficiënt aangezien je alleen betaald om in contact te komen met andere singles. 

Datebord Prijs

Datebord - Kosten en vergoedingen:

  • Een profiel opzetten en een advertentie plaatsen zijn gratis.
  • Om te communiceren betaal je voor credits die beginnen vanaf €6,00/25 credits.

Review samenvatting

Korte feiten over Datebord

dating advertentie prikbord

Testresultaat:

Datebord laatst getest June 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!