Logo
De beste datingsites van België 2022
bilove
Laatste update: 06/2022

bilove

Voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen!

Algemene Indruk: 4

bilove 2022

BiLove is speciaal bedoeld voor vrouwen in België die geïnteresseerd zijn in vrouwen of ze nu biseksueel of lesbisch zijn. Met individueel beoordeelde profielen zijn er meer dan 60.000 leden op dit dating platform. De singles hier zijn serieus op zoek naar iemand anders.

De naam van de datingsite is een beetje verwarrend. De “bi” lijkt een referentie te zijn voor biseksualiteit (en op een zekere manier is dat ook zo…), maar in werkelijkheid is het gericht op romantische relaties tussen vrouwen.

Bilove: Wat houdt het in?

Alle profielen op Bilove zijn “serieus” en daarom worden ze door het team geëvalueerd, wat goed nieuws is als je te moe bent om steeds nepprofielen tegen te komen op datingsites. Het doel is om vrouwen te helpen om andere vrouwen te vinden voor romantiek of gewoon vriendschap. Er is een overvloed aan mogelijkheden die je hier kunt uitproberen, waardoor het een zeer veelzijdige contactadvertentie site wordt!

Ervaringen op Bilove.be: De resultaten

Volgens onze ervaringen kun je op Bilove heel gemakkelijk met andere singles chatten en flirten. Je ziet wie je profiel heeft bezocht; wat een goede reden is om een conversatie te starten. Ze hebben zoekfilters waarmee je gericht kan zoeken. Hoewel, ons advies is om open te zijn voor nieuwe mensen en nieuwe ervaringen! 

Er zijn ook veel andere kleine virtuele functies voor flirten hier te vinden, maar er gaat niks boven een goede conversatie. De mogelijkheid om direct te zien wie er in je geïnteresseerd is, is ook heel handig.

Is Bilove gratis?

Dr registratie en het aanmaak van je profiel op Bilove is compleet gratis (iets over jezelf schrijven, wat je wel en niet leuk vindt, etc.). Jammer genoeg kan je verder dan dat niet veel meer doen, tenzij je beslist om een premium lid te worden. In dat geval kan je vrienden worden met anderen en zo kun je ook steeds contact met ze behouden door ze berichten te sturen.

bilove Prijs

bilove - Kosten en vergoedingen:

  • De registratie is gratis.
  • Voor premium leden beginnen de prijzen vanaf €9,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over bilove

Voor vrouwen die op zoek zijn naar leuke vrouwen!

Testresultaat:

bilove laatst getest June 2022 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!