Logo
De beste datingsites van België 2021
G-Dating
Laatste update: 11/2021

G-Dating

dé datingsite voor homo's en lesbiennes

Algemene Indruk: 3.5

G-Dating 2021

Op het gebied van lesbische dating in België kan G-dating.be een goede keuze zijn. Ook bekend als Girls-Dating.be, staan er ruim 2.000.000 leden ingeschreven wat een vrij groot aantal is voor een dergelijk niche platform.

Het is tevens goed om te weten dat professionals alle profielen controleren om men ervan te verzekeren dat er geen nep leden rondhangen. Dit helpt om het platform veiliger te maken!

G-Dating review

Volgens onze review functioneert G-dating zoals vele andere dating platforms. Je maakt gewoonweg een profiel aan met een beschrijving en foto’s van jezelf (profielfoto’s zijn natuurlijk heel belangrijk als je wilt dat anderen je benaderen!). Wat heel leuk is, is dat je door verschillende foto’s kunt bladeren met de FotoZapper om een snelle indruk te krijgen van de andere singles op de site. Als je iemand leuk vindt, geef gewoon aan dat je niet onverschillig bent en kijk wat er gaat gebeuren. Misschien houd je wel plezierige G-dating.nl ervaringen over!

Je kunt ook een lijst maken van de profielen die je goedkeurt, dus dit is zeer voordelig!

Wanneer vrouwen op zoek zijn naar andere vrouwen, dan kan het soms wat moeilijk zijn om te bepalen welke oriëntatie iemand heeft. Dergelijke platformen komen in het algemeen goed van pas, omdat de seksuele oriëntatie duidelijk op het profiel staat weergegeven (of het staat tenminste in de beschrijving). Er zijn single vrouwen die zich als lesbiennes beschouwen, maar de anderen die het nog niet zeker weten, kunnen de flexibiliteit van de site gebruiken.

G-Dating gratis

Veel functies op G-Dating zijn gratis. Je kunt je gemakkelijk inschrijven en nieuwe foto’s ontdekken door middel van de Zapper. Of je kunt gewoonweg singles in de buurt zoeken (en tevens verschillende zoekfilters gebruiken om iemand specifiek te vinden!). Je krijgt een goede indruk hoe iemand in elkaar steekt en wat ze willen door het lezen van de profielen. Je kunt ook je interesse in iemand tonen wat uiteraard betekent dat de zaken inderdaad heel spannend kunnen worden!

G-Dating Prijs

G-Dating - Kosten en vergoedingen:

  • Nieuwe singles ontdekken en een profiel aanmaken zijn allemaal gratis.
  • Voor een volledig lidmaatschap beginnen de prijzen vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over G-Dating

dé datingsite voor homo's en lesbiennes

Testresultaat:

G-Dating laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!