Logo
De beste datingsites van België 2021
Gaybuddy
Laatste update: 11/2021

Gaybuddy

Dé ontmoetingsplaats voor mannen

Algemene Indruk: 4

Gaybuddy 2021

Op Gaybuddy kan je je snel inschrijven om andere homo- en biseksuele mannen te ontmoeten. Ze zijn gericht op zowel dating voor een relatie als het vinden van een sex date (en met ongeveer 36.000 leden is het meer dan mogelijk om iemand snel te vinden!).

Over het algemeen zijn er inderdaad een betere kwaliteit van singles op dit platform te vinden. Er heerst een serieuze sfeer, of het nu om het vinden van sex dates of een serieuze relatie gaat. De gebruikers weten heel goed wat ze willen!

Gaybuddy review: Onze overzicht

Tijdens onze review zijn we erachter gekomen dat Gaybuddy een nieuwsfeed biedt zodat je kunt zien waar de andere singles mee bezig zijn en naar wat ze op zoek zijn. Als je op zoek bent naar een sexdate kan dat best handig zijn, maar niet iedereen is ernaar op zoek; dus zorg ervoor dat je eerst hun profiel goed leest! Er zijn nuttige flirt functies te vinden zodat je gelijk contact kunt maken en beginnen met chatten.

De leden kunnen elkaar tevens op een lijst met favorieten zetten, zodat je deze singles kunt volgen (en kunt teruggaan voor meer…). Tijdens je zoekopdracht kun je de profielen filteren die geen foto’s hebben of niet online zijn.

Gaybuddy: Gratis communicatie of niet?

Bij Gaybuddy mag je je gratis inschrijven en dat neemt niet veel tijd in beslag wat erg plezierig is. Dit houdt in dat je kunt rondkijken op de datingsite, de profielen kunt bekijken en een paar leden een bericht sturen om te zien wat voor mensen hier bijeenkomen en of ze wel bij je passen. Je krijgt ook de mogelijkheid om met andere leden een tijdje te communiceren. Dus het is mogelijk om andere singles beter te leren kennen voodat je beslist om een stapje verder te gaan of meer investeert in communicatie.  

Als je het leuk vindt, dan kan je credits kopen waardoor je onbeperkt kunt communiceren. Het voordeel van deze type betalingsmethode is dat je letterlijk alleen betaalt voor wat je gebruikt.

Gaybuddy Prijs

Gaybuddy - Kosten en vergoedingen:

  • Je mag je gratis inschrijven bij Gaybuddy.
  • Voor onbeperkte communicatie na de proefperiode is het nodig om credits te kopen die €10,00/10 kosten.

Review samenvatting

Korte feiten over Gaybuddy

Dé ontmoetingsplaats voor mannen

Testresultaat:

Gaybuddy laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!