Logo
De beste datingsites van België 2021
Gayparship
Laatste update: 11/2021

Gayparship

vind de liefde van je leven

Algemene Indruk: 5

Gayparship 2021

Gayparship.be valt nu op tussen de vele gay en lesbienne dating sites in België. Deel van PARSHIP GmbH (opgericht als een datingsite in 2001), is Gay-Parship voor homo en lesbische singles die op zoek zijn naar een relatie. Dit is in tegenstelling tot veel andere LGBT datingsites die vooral gericht zijn op sex dating en geen duurzame relaties.

Met 23.000 nieuwe leden per week zal je vrijwel zeker het juiste pad nemen tijdens je zoektocht naar liefde. Dit geldt voornamelijk voor degenen die goed opgeleid zijn en stabiliteit waarderen.

De website stelt met trots vast:

  • 52% van de leden zijn hoogopgeleid.
  • Parship is nu zelfs in 13 verschillende landen beschikbaar en heeft op het moment ongeveer 11.000.000 geregistreerde leden.

Review: Gayparship login

Wanneer je op Gay-Parship inlogt is, volgens onze review, een van de belangrijkste aspecten om de perfecte match te vinden het volgende: een psychologische persoonlijkheidstest ontwikkeld door een bekende Europese professor. De test is gebaseerd op 40 jaar wetenschappelijke onderzoeken op het gebied van dating en relaties. Dat is niet slecht volgens onze review!

Door 32 verschillende karakter eigenschappen te analyseren, gebruikt de test een matching algoritme om de meest geschikte partners voor je te vinden. De test neem 20 minuten van je tijd in beslag en is vrij diepgaand, maar wel precies. “Diepe compatibiliteit” is het juiste woord hier.

Uiteraard is dit niet alles bij Gayparship. Je wordt bovendien gevraagd om een paar details over jezelf in te vullen. Dating profielen worden op een traditionele manier ingevuld met subafdelingen zoals ‘Over hem/haar’ en ‘Hobby’s en sport’. Op de ‘compatibiliteit’ pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de resultaten van jou en die van je match en ze leggen je uit hoe goed jullie twee bij elkaar passen. Gebaseerd op de testresultaten ontvang je individuele partnervoorstellen. Je kunt ook zelf contactsuggesties sturen of ontvangen. 

Gayparship.be functies and contact

Er bestaan tevens veel functies op Gayparship; ijsbrekers om contact te maken, het gebruik van Smiles om virtueel te flirten, duidelijk alle foto’s bekijken, onbeperkte communicatie en tevens de lijst van bezoekers bekijken.

Een andere behoorlijk goede functie is de mogelijkheid om foto’s te delen met de leden die je leuk vindt. Profielfoto’s zijn wazig op Gayparship, maar je kunt de instellingen aanpassen om je te verzekeren dat jouw gewenste match je foto’s duidelijk kan zien. Je kunt tevens je zoekinstellingen zetten op bepaalde criteria (leeftijd, locatie, roker, kinderen, etc.).

De contact garantie is een andere bijzonderheid die door Gayparship wordt aangeboden. Premium leden krijgen een contactgarantie. Als dit niet wordt waar gemaakt, dan krijgen de laatstgenoemde leden een verlenging van hun betaalde lidmaatschap, zonder iets te hoeven betalen. 

Naast het vinden van een partner, biedt Gayparship andere interessante functies aan. Ze hebben een ‘nieuws en advies’ sectie aangaande online dating en LGBT kwesties, en een blog. Als je een e-mail ontvangt van iemand, dan mag je ze gratis beantwoorden.

TOP TIP:

Wij raden aan om gelijk je lidmaatschap te beëindigen na het aanvragen. Misschien vergeet je je lidmaatschap op te zeggen tegen het eind van de periode waardoor je lidmaatschap automatisch wordt verlengd. Nadat je je lidmaatschap hebt opgezegd, bestaat er een kleine kans dat ze je een e-mail sturen met een goedkopere aanbieding.

Gayparship Prijs

Gayparship - Kosten en vergoedingen:

Je kunt je gratis inschrijven en zoeken naar andere leden. Dit zijn de volledige lidmaatschap kosten:

  • 12 maanden = €24,90/maand
  • 6 maanden = €39,90/maand 
  • 3 maanden = €44,90/maand

Review samenvatting

Korte feiten over Gayparship

vind de liefde van je leven

Testresultaat:

Gayparship laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!