Logo
De beste datingsites van België 2023
Alleenstaande mama´s
Laatste update: 01/2023

Alleenstaande mama´s

dé datingsite voor alleenstaande mama's en papa's

Algemene Indruk: 3.5

Alleenstaande mama´s 2023

Alleenstaande mama’s met name hebben het zwaar op het gebied van dating op allerlei wijze. Dit is de reden waarom alleenstaande-mamas.be bestaat; om mensen te helpen met daten terwijl ze kinderen aan het opvoeden zijn. Er zijn meer dan 2.000.000 leden te vinden, dus dit geeft goed aan dat deze gemeenschap ook aan het groeien is!

De ervaringen bij Alleenstaande Mama´s

Aangezien Alleenstaande Mama’s veel op contactadvertenties sites lijkt, zijn de ervaringen hetzelfde; ze zijn gericht op single moeders die op zoek zijn naar iemand voor een date en misschien zelfs een relatie. Volledig bewust van de ouderschapseisen zijn de singles hier meer dan blij om kennis te maken met alleenstaande ouders. Als je bij een van deze kampen behoort, dan zullen de ervaringen zeker niet slecht zijn.

Er zijn natuurlijk talloze redenen waarom mensen zonder kinderen geïnteresseerd zijn in een relatie met iemand die wel kinderen heeft. Misschien willen ze meedoen aan de opvoeding van de kinderen of zoeken ze naar iemand die open staat voor het idee om nog een kind te hebben. Om deze redenen is Alleenstaande Mama’s de perfecte plaats.

Alleenstaande Mama´s review

De datingsite Alleenstaande Mama’s is vrij eenvoudig volgens onze review, maar het lijkt wel actief te zijn met genoeg leden. Je kunt je profiel in detail invullen (meerdere foto’s en gedetailleerde omschrijving van jezelf plaatsen) en nieuwe singles ontdekken met behulp van de FotoZapper. Ze hebben ook constante updates (nieuwe foto’s, leden…) op de gehele site, dus je zult je nooit vervelen!

In geval van communicatie en chatten met andere leden, kan je of gebruik maken van het interne e-mail systeem of gelijk berichten sturen. Terwijl het best leuk kan zijn om gewoon door de foto’s heen te bladeren, raden wij ook aan om proactief te zijn in het sturen van berichten.

Is Alleenstaande Mama’s gratis?

Volgens onze ervaring is het opzetten van een profiel en het uploaden van foto’s bij Alleenstaande-Mama’s gratis. Je kunt ook gebruik maken van de FotoZapper om nieuwe profielen leuk te vinden en een lijst met favorieten te maken. Echter, als je volledig en vrij wilt communiceren met mensen, dan is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen.

Alleenstaande mama´s Prijs

Alleenstaande mama´s - Kosten en vergoedingen:

  • Een profiel aanmaken, foto uploaden en de profielen van andere singles bekijken is gratis.
  • Om te kunnen communiceren is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen vanaf €11.99/maand.

 

Review samenvatting

Korte feiten over Alleenstaande mama´s

dé datingsite voor alleenstaande mama's en papa's

Testresultaat:

Alleenstaande mama´s laatst getest January 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!