Logo
De beste datingsites van België 2023
Alleenstaande moeders
Laatste update: 01/2023

Alleenstaande moeders

Dating voor alleenstaande moeders en vaders

Algemene Indruk: 4

Alleenstaande moeders 2023

Als je een alleenstaande moeder bent en moeite hebt gehad om te daten, dan begrijpt Alleenstaande-moeders.be jou heel goed. Het is in feite de reden waarom deze datingsite is opgericht; om singles met kinderen te helpen om die ene speciale persoon te vinden. Er zijn ongeveer 80.000 leden te vinden, dus er is een goede kans voor degenen, die een nieuwe fase van hun liefdes- en familie leven willen beginnen.

Dating met kinderen: Review van Alleenstaande-Moeders.be

Volgens onze review is een van de betere kanten van Alleenstaande-Moeders.be het feit dat alle singles op dit platform naar hetzelfde zoeken. Er wordt verwacht dat de gebruikers kinderen hebben, daarom is een van de grootste drempels in dit opzicht al gepasseerd. Als je een profiel aanmaakt mag je zoveel informatie hierover blootleggen als je wilt.

Er bestaat een optie waarmee je door de profielen heen kunt bladeren om nieuwe leden te vinden, dus je hoeft niet per se te zoeken (alhoewel dat mogelijk is). In sommige opzichten kan je het vinden van een potentiële partner aan het lot overlaten. Hoewel er een profielfoto bij nodig is als je van deze functie gebruik wilt maken.

Alleenstaande Moeders gratis of niet?

Bij Alleenstaande-Moeders is het zoeken naar andere singles gratis, dus je hebt genoeg tijd om te kijken welke mensen er rondhangen. De profielen geven veel details weer. Dus je kunt daar al een goede indruk krijgen. Hoewel een gratis lid geen conversatie kan starten met de anderen, kunnen ze wel een antwoord geven op berichten die door de Exclusieve Leden zijn gestuurd. Geen slechte deal!

In het algemeen kan je de tijd nemen om de site te testen en te bekijken of het wel iets voor je is. Zoals het bij veel platformen voorkomt, hoef je niet teleurgesteld zijn als je gelijk geen berichten krijgt. Het neemt vaak een beetje tijd in beslag, vooral op een site zoals deze waar de leden meer serieus zijn!

Alleenstaande moeders Prijs

Alleenstaande moeders - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, profiel invullen en antwoorden op berichten van Exclusieve Leden is allemaal gratis!
  • Voor een volledige communicatie en gebruik van het platform beginnen de prijzen vanaf €6,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Alleenstaande moeders

Dating voor alleenstaande moeders en vaders

Testresultaat:

Alleenstaande moeders laatst getest January 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!