Logo
De beste datingsites van België 2023
Alleenstaande papa´s
Laatste update: 01/2023

Alleenstaande papa´s

dé datingsite voor alleenstaande papa's en mama's

Algemene Indruk: 3.5

Alleenstaande papa´s 2023

Alleenstande papa’s is gericht op alleenstaande ouders die op zoek zijn naar de liefde en tevens naar singles in België die geen moeite hebben om aan dating te doen met iemand die een kind heeft. Met meer dan 2.000.000 leden is dit een constant groeiende datingsite, waar er altijd nieuwe profielen zijn om te bezichtigen en mensen om te leren kennen.

Je wordt hier echt niet veroordeeld als een alleenstaande vader of moeder. Het hele platform is ontwikkeld rondom dit concept en daarom zal je je er heel prettig voelen!

Alleenstaande Papa´s review – Schrijf je nu in!

Er zijn best veel nuttige functies te vinden op Alleenstaande Papa’s en volgens onze review vind je hier een “Dating Safety” of “Dating Veiligheid” anonieme privé mailbox die je veiligheid waarborgt. Dit is heel belangrijk voor veel singles. Als je je inschrijft, zorg ervoor dat je aangeeft hoeveel kinderen je hebt. Bij het invullen van je profiel kan je ook gebruik maken van de foto’s van je Facebook account (als je dat wilt).

Ervaringen bij Alleenstaande Papa´s

Het platform is vrij eenvoudig van opmaak en het is heel gemakkelijk om nieuwe singles te leren kennen bij Alleenstaande Papa’s. In dit opzicht weten we uit onze ervaringen dat er niet veel verschil bestaat tussen de vele contactadvertenties sites. De leden zijn hier in het algemeen best actief en de profielen worden handmatig gecontroleerd om fakes te vermijden. Een FotoZapper helpt je om vrij snel nieuwe mensen te ontdekken en je kunt een oogje houden op je bezoekers.

Dus er is weinig kans om iemand, die je graag beter wilt leren kennen, over het oog te zien! Alles wat je moet doen is het eerste bericht sturen en/of gelijk beginnen met chatten!

Gratis functies op Alleenstaande Papa’s

Veel functies op alleenstaandepapas.be zijn gratis: een profiel opzetten, anderen bezoeken, gebruik maken van de FotoZapper en mensen “leuk vinden”. Voor een volledige en onbeperkte communicatie echter, is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen. Zo kan je zien met wie je een match hebt (degenen die je profiel leuk hebben gevonden). Eigenlijk geen slechte deal.

Alleenstaande papa´s Prijs

Alleenstaande papa´s - Kosten en vergoedingen:

  • Inschrijven, profiel invullen en nieuwe leden ontdekken via de FotoZapper is gratis.
  • Voor een volledige communicatie en extra zoekfuncties beginnen de prijzen vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Alleenstaande papa´s

dé datingsite voor alleenstaande papa's en mama's

Testresultaat:

Alleenstaande papa´s laatst getest January 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!