Logo
De beste datingsites van België 2023
Alleenstaande vaders
Laatste update: 01/2023

Alleenstaande vaders

Datingsite voor alleenstaande vaders en moeders

Algemene Indruk: 4

Alleenstaande vaders 2023

Aangezien Alleenstaande-vaders gericht is op alleenstaande ouders zal je hier uiteraard single moeders tegenkomen en tevens individuen die het geen punt vinden om met iemand een date te hebben die kinderen heeft. Met ongeveer 80.000 leden zijn er genoeg singles die elkaar volgen en bekijken of ze een goede match met elkaar vormen.

Alleenstaande-vaders.be review

Alleenstaande-vaders is volgens onze review opgericht om zoveel mogelijk informatie over jezelf te kunnen weergeven. Dit is uiteraard een goed teken, vooral als je op zoek bent naar iemand die hoogstwaarschijnlijk een deel van je familie kan worden. Om deze reden zijn de handmatig gecontroleerde profielen goed in je voordeel, aangezien de kansen om fakes tegen te komen hierdoor sterk verminderen.

Bovendien hebben we tijdens onze review gezien dat hoewel je op Alleenstaande-vaders zelf op zoek kunt gaan naar andere leden, je ook meer geschikte profielen kunt ontdekken via de “Speed Date” optie. Er verschijnen profielen op je scherm en ze zijn volkomen gebaseerd op je visuele voorkeuren, maar het kan een goede manier zijn om het ijs te breken en een conversatie te starten. Tip: Je moet een profielfoto hebben om van deze functie gebruik te kunnen maken!

Alleenstaande-Vaders.be: gratis of niet?

Hoewel sommige functies op Alleenstaande-Vaders gratis zijn, bestaan er ook enkelen waarvoor je moet betalen. Je kunt nieuwe profielen gratis zoeken en ontdekken en tevens “interesse tonen” om het ijs te breken… Echter als je voor een Premium Lidmaatschap kiest, dan kan je leden gratis berichten sturen en ze mogen dan ook een reactie geven (maar ze kunnen zelf niet beginnen met een conversatie). Als je voor het Exclusieve Lidmaatschap kiest, mag je door de profielen heen bladeren zonder opgemerkt te worden en gratis leden mogen contact met je leggen (ze zien dat je een Exclusieve Alleenstaande-Vaders.be Lidmaatschap hebt!). Met deze twee lidmaatschappen kan je tevens video chatten met andere singles.

Alleenstaande vaders Prijs

Alleenstaande vaders - Kosten en vergoedingen:

  • Een basis lidmaatschap (waarbij je Exclusieve leden kunt benaderen en Premium leden kunt antwoorden) is gratis.
  • Het Premium Lidmaatschap begint vanaf €6,95 per maand.
  • Het Exclusieve Lidmaatschap begint vanaf €9,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Alleenstaande vaders

Datingsite voor alleenstaande vaders en moeders

Testresultaat:

Alleenstaande vaders laatst getest January 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!