Logo
De beste datingsites van België 2021
Maatjemeer Match
Laatste update: 11/2021

Maatjemeer Match

dé datingsite voor volslanke singles

Algemene Indruk: 3

Maatjemeer Match 2021

Meer dan 40% van de België bevolking kampt met overgewicht, daarom is de aanwezigheid van Maatjemeer-match.be maar dan toepasselijk. Veel singles zijn schuldbewust over hun eigen gewicht en vinden het moeilijk om hun lichaamstype op datingsites aan te geven.

Met meer dan 2.100.000 geregistreerde profielen en 40 nieuwe aansluitende mensen per dag, hoef je niet meer schuldbewust te zijn. Meld je gewoon aan en bekijk wat er allemaal te vinden is!

Maatjemeer-match inloggen en ervaringen

Bij Maatjemeer-match inloggen is helemaal niet gecompliceerd; je kunt heel snel een profiel aanmaken (en dat kan je ook via Facebook doen als je lui bent…). Als je eenmaal een foto of twee hebt geüpload (wat we zeker aanraden om te doen!), kan je helemaal los gaan en beginnen met het zoeken naar singles, berichten sturen en je online dating ervaringen ontwikkelen.

De meeste gebruikers hier hebben eigenlijk verschillende maten, dus voor degenen die geen belang hebben met een specifiek lichaamstype, is het hier eigenlijk de perfecte verzamelplaats.

Review van Maatjemeer-match.be: Functies

Maatjemeer-match is volgens onze review een vrij eenvoudige plek om te communiceren. Er bestaat een chatvenster waar je gelijk kunt beginnen met chatten met andere singles. Je kunt ook contacten toevoegen zodat je in contact blijft met de andere leden. Wil je een nieuw contact vinden? Met behulp van de FotoZapper kan je door de profielen heen bladeren en “Ja”, “Nee” of “Misschien” (als je nog twijfelt) kiezen. Als twee mensen elkaar leuk vinden, dan is er een match.

Behalve deze functies zijn we er tijdens onze review achter gekomen dat je ook je match lijst kan bezichtigen, dus je hoeft ze niet gelijk een bericht te sturen. Je kunt je laatste bezoekers zien, op trefwoorden zoeken en veel meer. Dit is eigenlijk een goede manier om de andere leden in de gaten te houden. Je kunt ze dan op een later tijdstip benaderen of berichten sturen.

Maatjemeer Match Prijs

Maatjemeer Match - Kosten en vergoedingen:

  • Je kunt je gratis inschrijven, een profiel aanmaken en de FotoZapper gebruiken.
  • Om onbeperkt te kunnen communiceren begint een VIP lidmaatschap vanaf €11,99 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Maatjemeer Match

dé datingsite voor volslanke singles

Testresultaat:

Maatjemeer Match laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!