Logo
De beste datingsites van België 2021
Stedendating.be
Laatste update: 11/2021

Stedendating.be

Voor een date in jouw buurt!

Algemene Indruk: 3

Stedendating.be 2021

Bij online dating reiken veel singles veel verder dan hun eigen stad, gemeente of provincie. StedenDating wil je hierbij helpen; ze zoeken iemand speciaal voor je in een gebied dat vlakbij is. Wat ook erg aantrekkelijk is, is het feit dat er dagelijks 200 mensen zich aansluiten, wat, volgens hun, ze een van de grootste datingsites in België maakt.

Bij StedenDating inloggen

Bij stedendating inloggen kan een beetje saai worden, aangezien er veel punten zijn die ingevuld moeten worden. Echter, je kunt wel gelijk een profiel aanmaken, waarmee je aan de andere leden duidelijk kunt maken wat voor een persoon je bent. Aangezien het gericht is op lokale dating, zorg er goed voor dat je zo precies mogelijk aangeeft waar je woont!
Wat ook handig is, is dat aangezien ze zo gericht zijn op het vinden van iemand in de buurt, dit niet iets is wat je moet aangeven tijdens registratie.

Review: StedenDating ervaringen

Volgens onze ervaringen is StedenDating een vrij eenvoudige site, maar als je er eenmaal op bent, blijken er een paar functies te zijn waarmee je snel singles kunt ontmoeten. Een geavanceerde zoekfunctie geeft je de mogelijkheid om mensen te vinden die aan specifieke criteria voldoen (als je zo kieskeurig bent) en je kunt door de foto’s van potentiele dates bladeren via de FotoZapper. Je laatste bezoeker wordt ook getoond, dus je kunt de lijst bekijken en een poging tot contact geven door eerst een bericht te sturen.

Is StedenDating gratis?

De registratie bij StedenDating is gratis, maar als je onbeperkt wilt communiceren en iemand op het platform beter wilt leren kennen, dan is het nodig om voor een lidmaatschap te betalen. Hiermee kan je al je gestuurde berichten bewaren en de hele communicatie volgen zodat je de gebruikers die je leuk vindt goed in het oog kunt houden.

Stedendating.be Prijs

Stedendating.be - Kosten en vergoedingen:

  • De registratie, het aanmaken van een profiel en foto’s uploaden zijn gratis.
  • Voor onbeperkte communicatie begint een lidmaatschap vanaf €11.99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Stedendating.be

Voor een date in jouw buurt!

Testresultaat:

Stedendating.be laatst getest november 2021 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!