Logo
De beste datingsites van België 2023
Klasseswingers
Laatste update: 08/2023

Klasseswingers

erotisch daten - betrouwbaar en stijlvol

Algemene Indruk: 4

Klasseswingers 2023

Of je nu geïnteresseerd bent in de swingers gemeenschap, een lid bent of gewoon nieuwsgierig bent, Klasseswingers is een platform dat swinger paren helpt om met elkaar in contact te komen. Je kunt hier natuurlijk ook singles vinden. Veel koppels op de site willen ook graag single mannen en vrouwen ontmoeten om erotische avonturen waar te maken en met meer dan 5.400 leden is dat zeer goed mogelijk.

Klasseswingers review: Ervaringen

Volgens onze review blijken de ervaringen van Klasseswingers goed te zijn; het is een nogal strak en visueel aangenaam datingsite. Aangezien het gericht is op het matchen van swingers met andere koppels en/of singles, bleken er veel meer serieuze deelnemers van de swinger gemeenschap te zijn. Hoewel het zoeken naar andere leden mogelijk is (met behulp van een gedetailleerde zoekfilter), kun je ook contactsuggesties krijgen op basis van de informatie die je op je profiel hebt gezet tijdens het inschrijven. Deze contactsuggesties worden elke 24 uur vernieuwd, dus je krijgt zo nu en dan nieuwe geschikte suggesties.

Aangezien Klasseswingers.be veel op een gemeenschap lijkt, kunnen de leden “vrienden” van elkaar worden om contact te houden.

Klasseswingers gratis – of moet je betalen?

Er zijn een paar functies die bij Klasseswingers gratis zijn. Je mag gelijk een maximum van 15 foto’s uploaden (wat de andere leden een goede indruk kan geven over hoe jij en je partner er uit zien!). Je zult echter voor een lidmaatschap moeten betalen om contact te maken met andere leden. Dit is om de leden tegen oplichters te beschermen.

In het algemeen is het belangrijk om te onthouden dat dit als een gemeenschap functioneert. Bijdragen aan het algemene onderhoud van de gemeenschap zal voor een meer aangename ervaring zorgen voor iedereen die erbij betrokken is, wat een van de redenen is waarom de meeste leden meer dan bereid zijn om te betalen. Echter, Klasseswingers.be gratis uitproberen is ook volkomen mogelijk!

Klasseswingers Prijs

Klasseswingers - Kosten en vergoedingen:

  • Een profiel aanmaken en rondkijken is allemaal gratis.
  • Voor onbeperkte communicatie en andere functies, zoals onbeperkt foto’s uploaden, begint het lidmaatschap vanaf €11,95 per maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Klasseswingers

erotisch daten - betrouwbaar en stijlvol

Testresultaat:

Klasseswingers laatst getest August 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!