Logo
De beste datingsites van België 2023
Regioswingers
Laatste update: 01/2023

Regioswingers

Ontmoet swingers in jouw regio

Algemene Indruk: 4

Regioswingers 2023

Volgens de beheerders is Regioswingers.be een datingsite voor “mannen en empowered vrouwen in België”. Er sluiten zich dagelijks 350 nieuwe leden aan en heeft grofweg ongeveer 700.000 gebruikers. Het is een duidelijk swinger-gericht platform. Dankzij het groot aantal gebruikers is het een van de populairste diensten op dit gebied.  

Regioswingers.be review: Wat te verwachten

Stellen die op zoek zijn naar andere stellen (of singles) voor erotische avonturen en casual dating zullen zich hier thuis voelen volgens onze Regioswingers review. Een van de hoofddoelen is om swingers in de nabije buurt te vinden. Uiteraard zal je meer geluk hebben als je in een dichtbevolkt deel van het land woont. Bij het inschrijven krijg je de opties single man, single vrouw of stel (man/man, vrouw/vrouw, man/vrouw). En natuurlijk kan je ook kiezen wie je zoekt, waarvoor je een van de bovengenoemde opties aantikt.

Om andere gebruikers te vinden, kan je gebruik maken van de FotoZapper en aangeven of je een profiel wel of niet leuk vindt. Echter om er gebruik van te kunnen maken is het nodig om een profielfoto te uploaden. In het algemeen is het belangrijk om een goede omschrijving van jezelf te hebben en waarnaar je op zoek bent.

Gratis diensten op Regioswingers

Bij Regioswingers mag je een gratis account opzetten en profielen (en ook foto’s) bezichtigen. Je kunt tevens gratis nieuwe profielen ontdekken met behulp van hun FotoZapper. Regioswingers.be werkt als volgt: Als je aan een conversatie wilt deelnemen en wilt genieten van onbeperkte communicatie, dan is het nodig om voor een lidmaatschap te gaan betalen.

Er zit zeker geen kwaad in om een gratis account op te zetten en de leden te bestuderen. Zie het als een soort “eerst uitproberen, dan kopen” mogelijkheid. Je hebt echter meer kans om andere swingers (singles en stellen) te vinden als je in een meer dichtbevolkt gebied woont. Het platteland zal je echter ook voor verrassingen zorgen!

Regioswingers Prijs

Regioswingers - Kosten en vergoedingen:

  • Bij Regioswingers kan je gratis een profiel aanmaken, gebruik maken van de FotoZapper en profielen bekijken.
  • Voor communicatie beginnen de prijzen vanaf €11,99/maand.

Review samenvatting

Korte feiten over Regioswingers

Ontmoet swingers in jouw regio

Testresultaat:

Regioswingers laatst getest January 2023 met

Een verklaring van: Hanneke de Bos GPlus

volgt de online dating markt sinds 2009. Zij is een van de toonaangevende experts in de belgische media.

Vragen of suggesties...?
Schrijf ons!

Top

Kies je datingsite en vergelijk!

Kies tot drie aanbieders en vergelijk jouw selectie.

Vergelijk!
Kies je datingsite en vergelijk!